De Moş Nicolae, Noua Românie cheamă românii la implicare: Candidaţi la Locale!!!

Noua Românie face apel la românii care vor schimbare, să se implice prin candidaturi la alegerile locale din 2020, în oraşele şi comunele lor, pentru a dovedi că îşi doresc cu adevărat altceva pentru România.

De Sfântul Nicolae, Partidul Noua Românie cheamă românii la implicare. PNR pregăteşte organizarea alegerilor locale şi începe procedurile de recrutare de noi membri care vor să candideze pentru funcţiile de Consilier Local, Primar, Consilier Judeţean şi Preşedinte de Consiliu Judeţean.

Dacă ai minim 23 de ani, nu ai mai fost în alt partid şi eşti nemulţumit de cine conduce comna sau oraşul tău şi îţi doreşti să poţi schimba ceva pentru localitatea ta, acum este momentul de a te implica.

Înscrie-te în Noua Românie şi intră în prodeurile de preăgtire pentru alegerile locale din 2020.

Cum nimic nu creşte peste noapte, este nevoie de multă muncă, organizare în echipă şi răbdare pentru ca apoi să culegem roadele muncii noastre.

Dacă crezi în tine şi vrei să arăţi tuturor că poţi fi de folos comunităţii în care trăieşti, nu mai ezita, vino acum în echipa PNR şi împreună rescriem istoria pentru România.

Pentru detalii poţi trimite email la [email protected] sau poţi suna la numărul de telefon: 0721059141.