Noua Românie nu face alianţe cu niciun partid. Mergem pe cont propriu în alegeri!

Partidul Noua Românie nu va da curs niciunei propuneri de colaborare sau alianţă cu alte formaţiuni politice, noi sau vechi. PNR a decis să rămână în continuare un partid de sine stătător şi să candideze pe cont propriu la alegerile locale şi parlamentare din anul 2020.

PNR dă dovadă de consecvenţă şi refuză toate propunerile de alianţă, venite în număr tot mai mare, de la alte formaţiuni politice.

"Într-o ţară în care cuvântul în politică nu mai are prea multă valoare, într-o lume politică tot mai dezinteresată de nevoile reale ale românilor, PNR dovedeşte încă odată că se ţine de cuvânt. Cu toate riscurile care decurg din această politică altfel, PNR doreşte să rămână cu aceleaşi principii cu care s-a născut: fără alianţe, fără membri din alte partide, fără traseişti politici. Nu ştim dacă aceasta va fi reţeta câştigătoare, dar ştim că aşa ne-am născut şi aşa dorim să ne dezvoltăm, pe principii sănătoase. Dorim să câştigăm încrederea cât mai multor români, iar faptul că dovedim încă odată că facem ceea ce spunem, reprezintă un motiv în plus pentru români să vină alături de noi", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Dacă şi tu vrei altceva în ţara ta, dacă şi tu te-ai săturat să fii reprezentat de actualii politicieni, acum ai şansa să schimbi ceva lături de Noua Românie.

Ai curajul  ieşi din rând, renunţă la comoditate şi treci la fapte. Înscrie-te acum în Noua Românie şi fii tu cel care decide viitorul ţării.

Completează formularul de înscriere în Noua Românie, accesând acest link, şi hai să candidezi la alegerile locale pe listele PNR.