Erika Mare candidează la Primăria Satu Mare din partea Noua Românie

Erika Mare este candidatul Partidului Noua Românie la Primăria Municipiului Satu Mare. Sătmărenii care s-au săturat de actualul primar şi nu vor să dea votul lor politicienilor din vechea gardă, au acum şansa să susţină şi voteze pe una de-a lor, din popor. Un cetăţean serios, ambiţios care doreşte să se implice în administrarea oraşului.

Erika Mare, Preşedinte al Organizaţiei PNR Satu Mare, a acceptat provocarea de a candida pentru prima dată în viaţa sa, la o funcţie de demnitate publică. Sătulă de problemele fără sfârşit din oraş, de trotuarele nereparate, de străzile pline de gropi şi gunoaie, de spaţii verzi nereabilitate, şi multe alte neajunsuri, a decis că este nevoie de o femeie hotărâtă care să conducă oraşul şi să pună lucrurile la punct.

Jumătate româncă, jumătate de etnie maghiară, Erika Mare speră să convingă de-o potrivă şi românii şi maghiarii de la Satu Mare să o voteze pentru că doreşte să facă lucruri bune pentru toţi locuitorii oraşului.

Este conştientă că nu îi va fi uşor şi că lucrurile nu se schimbă peste noapte, ca şi cum ai bătea din palme, dar este hotărâtă ca în patru ani de zile să schimbe cu adevărat în bine oraşul Satu Mare. Să devină un oraş modern care să ofere atât locuri de muncă, recreere cât şi de locuit, pentru locuitorii municipiului. 

Erika Mare vrea să modernizeze serviciile publice oferite de Primărie, să reabiliteze centralele termice dezafectate care zac în paragină în mai multe cartiere şi să amenajeze acolo centre de recuperare pentru persoane cu diferite afecţiuni medicale.

Echipa de consilieri ai Partidului Noua Românie pentru Consiliul Local al Municipiului Satu Mare include 11 candidaţi:

 1. Mare Erika
 2. Lupan Florin Beniamin
 3. Dinu Delia Susana
 4. Marin Corina Veronica
 5. Pteancu Alexandra
 6. Veres Roxana
 7. Finta Corina Alina
 8. Hălbac Marinela Ioana
 9. Almasi Maria Renata
 10. Anania Rodica Florica
 11. Lujerdean Felicia