Florin Bodnărescu, candidatul Noua Românie la funcţia de Primar al Municipiului Timişoara

Doctorul Florin Bodnărescu este candidatul Partidului Noua Românie la Primăria Municipiului Timişoara. Tănărul medic stomatolog îşi doreşte să "plombeze" toate găurile făcute de politicieni care au condus oraşul în ultimii 30 de ani. Ştie că are mult de muncă dar cu meticulozitatea unui stomatolog priceput, va readuce zâmbetul pe chipurile timişorenilor, graţie realizărilor măreţe pe care doreşte să le obţină în cei patru ani de mandat ca primar al Municipiului Timişoara.

Florin Bodnărescu, Preşedinte al Organizaţiei PNR Timişoara, de profesie doctor medic stomatolog, în vârstă de doar 37 de ani, a acceptat provocarea de a candida în premieră la funcţia de Primar al oraşului Timişoara.

Obişnuit cu adminsitrarea propriei firme, clinica de stomatologie din Timişoara dar şi cabinetul din buziaş, plus alte afaceri de familie, tânărul stomatolog vrea să schimbe radical, dar în bine, oraşul Timişoara.

De la reabilitarea integrală a tuturor străzilor, trotuarelor, reciclare a deşeurilor în tot oraşul, piste de biciclişti, până la crearea unei lini de cale ferată rapidă care să lege Gara de Nord de Aeroportul Internaţional Traian Vuia. Candidatul PNR la Primăria Timişoara are o listă lungă de proiecte care trebuiesc implementate cât mai curând pentru ca Timişoara, primul oraş iluminat stradal din Europa, să nu trăiască doar din amintiri.

Timişorenii care nu sunt mulţumiţi de actualul edil, pot opta pentru a vota şi susţine un tânăr serios, ambiţios şi dornic de a face lucruri măreţe în oraş.

Lista de consilieri a Partidului Noua Românie pentru Consiliul Local al Municipiului Timişoara cuprinde şase candidaţi:

  1.  Bodnărescu Florin
  2. Boldeanu Lucia Camelia
  3. Klar Camelia Larisa
  4. Rădescu Gheorghe
  5. Badea Petre Cristian
  6. Badea Robert Augustin