Sebastin Popescu, candidatul Noua Românie la Primăria Municipiului Bucureşti

Preşedintele PNR, Sebastian Popescu va candida în premieră la Primăria Capitalei. La aproximativ un an de când a devenit cel mai tânăr candidat la preizdenţiale din istore, Sebastian Popescu doreşte să convingă bucureştenii să-l voteze în funcţia de Primar General.

Pentru că nu se pierde cu "firea", Sebastian Popescu vrea să devină Primar General al Capitalei pentru a reuşi să modernizeze în mod real metropola. Sunt multe de făcut în Bucureşti şi doar un primar tânăr, onest şi fără "legături" cu unii şi alţii, poate face curat în Capitală.

"Sunt foarte hotărât să lupt în această campanie electorală cu toate armele şi cu toţi contracandidaţii la Primăria Generală. Sunt extrem de motivat mai ales după ce iniţial candidatura mea şi a colegilor mei de la Consiliul General, au fost respinse în bloc de către Biroul Electoral Municipal pe un motiv aberant, că nu aş fi avut drept de semnătură pentru actele PNR. Noroc că la Curtea de Apel Bucureşti am avut parte de judecători corecţi şi astfel mi-a fost validată candidatura la Primăria Capitalei cât şi lista de consileiri generali ai PNR. Nu ştiam că se tem aşa tare de mine încât au vrut să mă oprească să candidez. E un semn că încep să deranjez. Cred că este nevoie de un primar tânăr, curat care să vină să tragă zi lumină pentru Capitală şi bucureşteni.", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele Noua Românie.

Programul electoral al Partidului Noua Românie pentru Primăria Generală şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti are la bază următoarele principii: gestionarea eficientă şi transparentă a fondurilor publice prin stabilirea priorităţilor în investiţii şi achiziţii, servicii publice eficiente şi rapide, un oraş curat şi bine administrat pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii bucureştenilor iar Capitala României să devină o metropolă primitoare pentru milioane de turişti.

 1. Construcţia a un milion de locuri de parcare în Bucureşti, în decurs de patru ani de zile.
 2. Transport gratuit pe toate mijloacele de transport în comun ale STB şi modernizarea întregului parc auto.
 3. Eliberarea actelor de identitate în 15 minute de la depunerea documentelor necesare.
 4. Publicarea lunară, pe site-ul Primăriei Capitalei a tuturor contractelor încheiate de Primărie şi de către instituţiile şi companiile din subordine, ca o dovadă de transparenţă totală.
 5. Asfaltarea tuturor străzilor din Capitală, reparaţia trotuarelor şi construcţia altora acolo unde este nevoie.
 6. Desfiinţarea Poliţiei Locale din Bucureşti.
 7. Finalizarea tuturor lucrărilor deja începute în Capitală.
 8. Reabilitarea şi modernizarea parcurilor din toate Sectoarele Capitalei şi sporirea spaţiilor verzi.
 9. Capitala României va deveni un oraş turistic care să atragă anual milioane de turişti din întreaga lume.
 10. Demersuri la Guvern şi Ministerul Transporturilor pentru a primi în adminsitrare Centura Capitalei în vederea finalizării lucrărilor de extindere şi modernizare cu ajutorul fondurilor europene.
 11. Dezvoltarea reţelei feroviare din jurul Capitalei pentru a realiza o linie de metrou suprateran care să devină o alternativă de transport pentru locuitorii din cariterele periferice ale Bucureştiului.

Lista de Consilieri ai Partidului Noua Românie la Consiliul General al Municipiului Bucureşti:

1. Sebastian Popescu

2. Silvia Dobrin

3. Ion Zabet

4. Valentin Dumitraşcu

5. Marian Draga