Noua Românie cere redeschiderea tuturor pieţelor. Nu distrugeţi agricultorii din România!!!

Noua Românie solicită Guvernului Orban să redeschidă toate pieţele din România. Măsura este abuzivă, ilogică şi menită să falimenteze ţăranii români care îşi câştigă existenţa din cultivarea şi vânzarea produselor agricole în pieţele agro-alimentare.

"Guvernul condus vremelnic de binomul Iohannis-Orban, mai dă o lovitră ţăranilor români. În prag de iarnă îi lasă şi fără singura suirsă de venit. Sub pretextul pandemiei, Guvernul PNL distruge agricultorii români. Această decizie cu închiderea pieţelor este ilogică, ilegală şi are drept scop doar favorizarea companiilor multinaţionale care au lanţuri de hipermarket-uri. Şi de astă dată, Guvernul Orban impune măsuri restrictive populaţiei şi comercianţilor fără să vină cu soluţii. Închide pieţele şi nu este interesat de consecinţe şi de câţi români rămân pe drumuri. Solicit în mod pulbic lui Iohannis şi Orban, să revoce mpăsura închiderii pieţelor şi să lase românii să aibă acces la hrană naturală, românească şi sănătoasă. Sper ca pe 6 decembrie, milioanele de români care vor ieşi la vot, să trimită acasă astfel de politicieni care îşi bat joc de milioane de români. Noua Românie este soluţia reală pentru a pune capăt acestui cerc vicios care de 30 de ani asupreşte România", a delcarat Preşedintele PNR, Sebastian Popescu.

Închiderea pieţelor amenajate în spaţii închise nu va face decât să crească aglomeraţia comercianţilor şi a românilor care vn în pieţele deschise în aer liber şi astfel nu faci decât şi crezi o aglomerare şi mai mare decât în prezent.