STOP defrişărilor ilegale. PNR interzice exportul de lemn din România

Noua Românie pune capăt defrişărilor ilegale din România. Vom interzice exportul de masă lemnoasă pentru următorii zece ani. Anual se va tăia lemn în ţară, fix cât poate creşte într-un an, niciun metru cub în plus. Cei care au defrişat ţara, vor face ani grei de puşcărie. Aurul verde al ţării înseamnă viaţă pentru milioane de români.

Noua Românie luptă pentru a stopa defrişările ilegale din România şi pentru a demara în toată ţara, campanii masive de reâmpădurire. 

Aceste defrişări ilegale produse în ultimii 30 de ani, au fost posibile prin complicitatea autorităţilor locale, a pădurarilor, a politicienilor, a poliţiştilor, jandarmilor şi magistraţilor, cu cei care au tăiat pădurile.

Este o întregă încrengătură creată ca o reţea, în ani de zile, prin care s-a pus la pământ aurul verde al României.

PNR este conştient că nu va fi uşor, dar va lupta prin toate căile legale pentru a stopa acest genocid la adresa pădurilor şi să îi pedepsească pe cei vinovaţi de acest lucru.

Pentru fiecare copac tăiat, firma/persoana în cauză, va trebui s planteze pe propria cheltuială, cel puţin 10 copaci.

Pentru următorii 10 ani, vor fi interzise exporturile de lemn din România. 

Vom permite ca din păduri să fie tăiat lem doar cât poate creşte în mod natural într-un an de zile.

Dacă nu avem grijă de păduri, vom respira un aer tot mai poluat, alunecările de teren vor continua şi milioane de români vor avea de suferit.

Ajută Noua Românie să pună capăt defrişărilor ilegale. UN VOT PENTRU A SCHIMBA TOT!