Noua Românie transmite condoleanţe familiilor victimelor incendiului de la Spitalul din Piatra Neamţ

Noua Românie transmite condoleanţe familiilor pacienţilor decedaţi sâmbătă seară în Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Uegenţă din Piatra Neamţ. Tragedia arată cât de praf este sistemul medical românesc, condus în mod catastrofal de actuala clasă politică.

Preşedintele PNR, Sebastian Popescu susţine că vinovaţii morali ai acestei tragedii sunt cei care au condus destinele ţării în ultimii 30 de ani. 

"Este cumplit să asişti că în România se poate întâmpla aşa ceva într-un spital. Te duci la Spital să te faci bine şi ajungi să fii ars de viu la Terapie Intensivă. La cinci ani de la cumplita tragedie de la Colectiv, asistăm la un eveniment tragic cu repetiţie. Semn că de atunci, din 2015, în România nimic nu s-a schimbat în bine. Au rămas în funcţii aceleaşi pesoane numite politic, mutate de pe un post pe altul, au rămas acleaşi partide care erau şi în urmă cu cinci ani. Grav este şi faptul că în prezent România nu are un spital adecvat pentru a trata medicul ars la Piatra Neamţ. Belgia, o ţară cât trei judeţe din România, are un sistem medical de 10 ori mai bun decât al nostru. Această tragedie dovedeşte încă odată faptul că aceşti politicieni nu mai trebuie menţinuţi în funcţii. Poate acum, românii se trezesc la realitate şi nu îi mai votează încă odată pe aceşti indivizi care au dovedit în 30 de ani cât de corupţi şi incompetenţi sunt şi că unicul lor scop este de a perveni şi de a se îmbogăţi. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe cei morţi în incendiu şi urez însănătoşire grabnică pentru pacienţii răniţi la Spitalul din Piatra Neamţ", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.