PNR pune capăt nepotismelor şi plicului cu bani. Meritocraţia să conducă România

Omul potrivit la locul potrivit este principiul pe care Noua Românie doreşte să îl alplice în România. Doar aşa, prin oameni bine pregătiţi pe fiecare domeniu, ţara noastră se poate îndrepta şi noi putem prospera şi deveni cu adevărat o ţară europeană. 

Meritocraţia să conducă România. PNR nu va suţine şi promova în funcţii publice, persoane în baza "carnetului de patid" ci în baza pregătirii profesionale, a seriozităţii şi competenţei. 

Tragedia de la Spitalul din Piatra Neamţ are la origini şi clientelismul politic, incompetenţa, superficialitatea şi lucrul făcut de mîntuială pe principiul că "merge şi aşa".

Vom putea evolua ca neam şi ţară dacă cu toţii spunem STOP nepotismelor şi plicului cu bani, respectăm cu toţi aceleaşi legi şi punem umărul la schimbare.

Corupţia, nepotismele, oamenii slab pregătiţi, sunt nocive pentru noi toţi. Ne furăm singuri căciula dacă credem că votând la infinit aceleaşi partide, se va schimba ceva în bine pentru români.

PNR face apel la toţi românii care vor o schimbare reală, să dea o şansă candidaţilor PNR din Bucureşti şi cele 32 de judeţe şi cu siguranţă vor vedea o altă Românie.

Nu putem pretinde că vrem schimbare dar să nu facem nici măcar o minimă implicare. UN VOT PENTRU A SCHIMBA TOT!