Români, nu vă mai lăsaţi încă odată păcăliţi. Aveţi curajul de a spune STOP. Un VOT pentru a schimba TOT!

Pe 6 decembrie 2020, aproximativ 19 milioane de români sunt chemaţi să-şi aleagă prin vot, noul Parlament al României. Rolul acestei instituţii democratice este unul vital pentru toţi românii. De cine va accede în Parlament, decide soarta noastră a tuturor pentru următorii patru ani. 

Românii îşi decid prin vot, viitorul Parlament. În funcţie de votul lor, ştim încotro ne îndreptăm, sau dacă regresăm, sau bătem pasul pe loc. Cu un vot nu se schimbă absolut nimic, dar 100, 1000, 100.000 sau un milion, cu siguranţă DA. Pe 6 decembrie, este ziua în care 19 milioane de români au puterea. De ei depinde ce vor face cu ea. O pot ignora, neprezentându-se la vot pe motiv că nu au cu cine vota, sau că nu îi interesează pentru că "oricum nimic nu se poate schimba", sau pot vota tot pe actualii politicieni, alegând să nu facă nicio schimbare.

Noua Românie s-a născut cu scopul de a oferi românilor o alternativă. PNR a luat naştere tocmai pentru ca milioanele de români care nu se regăsesc în actualii politicieni, să aibă cu cine vota, să aibă alături de cine lupta.

În loc de negativism şi de luat pe NU în braţe, alege să ai curajul de a vota altceva. Ai curajul de a vota un partid nou, curat, format din tineri români care se zbat pentru a produce ceva bun în această ţară.

De astă dată ai cu cine vota, trebuie doar să vrei să îţi asumi schimbarea, să nu mai votezi aceleaşi partide care au arătat în 30 de ani, ce le poate pielea.

Ştefan Beşan, un tânăr muzician care este apreciat mai mult în Germania decât în România, a ales să intre în lupta politică. Poate că mesajul lui Ştefan Beşan vă va pune pe gânduri şi vă va determina să vă ajumaţi schimbarea. De astă dată, pe 6 decembrie, doar de voi depinde, de nimeni altcineva.

"Știu că majoritatea dintre voi sunteți sceptici, neinteresanți sau in general scârbiți de scena politică românească. La fel cum știu că mulți îmi vor spune că nu se merita lupta cu "morile de vânt", că nu am șanse, că sunt prea visător sau clasicul : " frate, oricum nu votez că toți sunt la fel", dar înainte să râdeți/bârfiți/înjurați/judecați ( reacții cu care sunt obișnuit când aduc în discuție posibilitatea implicării politice, deobicei urmate de : " și mie ce îmi iese daca mă bag ?" ), va rog doar ca in 4/8/12 ani, când veți vedea că nu s-a schimbat nimic, când vă veți pregăti copiii sa plece cat mai departe, cum am fost noi pregătiți de părinții noștri, sa vă aduceți aminte că ați avut o alternativă, că puteați vota și altceva decât "raul cel mai mic", dar nu ați făcut-o. Va atrag atenția că votul și implicarea politica sunt singurele instrumente democratice pe care le avem la dispoziție pentru a produce o schimbare in societate, și atunci când votați aveți în mâini nu doar propriului viitor, ci și al generațiilor care vin după noi ! Personal, nu as putea să mă uit în ochii copilului meu și sa ii spun că aș fi putut face ceva, dar nu am vrut să mă murdăresc , mi-a fost frica sa fiu înjurat, sau pur și simplu nu mi-a pasat !! Implicati-va și luptați pentru idealurile voastre !! Da, știu, veți fi luați "la mișto" , ridiculizați, înjurați chiar de cei pentru care luptați, dar iubirea de neam și libertate este mai puternică decât umilinta la care veți fi supusi, și chiar înfrânți și fără șanse de izbândă, veți ști că măcar ați luptat, ați încercat, nu ați așteptat să facă alții pentru voi !!", Ştefan Beşan, candidat la funcţia de deputat din partea Noua Românie.