PNR condamnă ferm Guvernul Orban pentru persecutarea credincioşilor. Este strigător la cer să pui poliţia să scoată oamenii din biserică

Partidul Noua Românie se opune ferm persecutării credincioşilor ortodocşi din România. Guvernul Orban îşi bate joc de români, le îngrădeşte libertatea religioasă şi libertatea de mişcare, în numele blestematei de pandemii. PNR consideră că Guvernul Orban a mers mult prea departe şi cere românilor să dea o lecţie PNL, la vot pe 6 decembrie. 

Acțiunea așa ziselor forțe de ordine, care astăzi, 25 noiembrie 2020, au dat buzna într-o biserică din orașul Constanța, este total inacceptabilă, imorală și neconstituțională; într-o țară care se vrea democratică şi creştină. Este inadmisibil că, în an de pandemie, în care oamenii își pun cea mai mare speranța în Dumnezeu, românii să fie umiliți, dați afară din biserica și amendați, pe motiv că nu ar respecta “regulile” de prevenție ale răspândirii Covid 19, reguli, de asemenea, la fel de neconstituționale. Această acțiune oribilă și condamnabilă de către orice norme morale, civice și constituționale, îmi amintește de perioada comunistă, când ortodocșîi erau persecutați și li se îngrădea dreptul la credință. Pentru ce au murit oamenii la Revoluţia din 1989?  Pentru că acum, la 31 de ani de la Revoluție, să ne se ia, din nou, în mod abuziv, drepturile? Să ni se îngrădească, din nou, libertatea la religie? Cum poate guvernul aceasta, de-a dreptul criminal, să pretindă credincioșilor, să țină slujba afară, în frig, acum, în prag de iarnă?

Cumva guvernul își dorește, dinadins ca oamenii să se îmbolnăvească, pentru a putea, mai apoi, să îi declare pozitivi de covid, astfel crescând numărul infectarilor, pentru a le putea ieși calculele plănuite de, stăpânii lor, mai marii ocultei?

 Andreea Dumitru, candidatul Noua Românie la Senat în judeţul Constanţa, acuză Guvernul Orban de practici comuniste şi condamnă această acțiune pe care așa zisele forțe de ordine, au făcut-o la Constanța, catalogând-o că fiind un atac grav și intolerabil, la adresa credincioșilor români, a tradițiilor și a credinței acestui popor, păstrate cu sfințenie, secole la rând.

“Am aflat cu total dezgust despre ceea ce s-a petrecut azi la o biserica din Constanța. Nu pot să cred și să accept că, în 2020, în România, țară democrată membră UE, se fac astfel de abuzuri din partea forțelor de ordine; acei polițiști și jandarmi care sunt plătiți de popor, și deci, sunt în slujba poporului. Poliția și jandarmeria trebuie să apere poporul, nu să îl abuzeze, îndeplinind ordinele unui govern criminal și corupt. Îi amintesc domnului Orban, că este INTERIMAR, căci guvernul pe care îl conduce, a fost demis încă din februarie 2020. Însă, în imensa sa “precauție”, președintele Iohannis, a considerat că era cazul să declare starea de urgență, imediat după demiterea guvernului, astfel încât, să asigure că acesta va rămâne în funcție. Sunt profund scârbita de tot ceea ce face acest guvern, total lipsit de iubire și grijă față de poporul român și voi face tot ce îmi stă în putință, alături de colegii din PNR, să ne impotrivim abuzurilor la care sunt supuși românii.” a declarant Andreea Dumitru, candidat PNR la funcția de Senator de Constanța.