PNR confiscă averile obţinute în mod fraudulos. Stopăm definitiv jaful naţional

Noua Românie promite că scapă ţara de hoţie. Nu e un slogan electoral, e un lucru vital pentru ca România să devină o ţară democratică, corectă şi curată. Atâta timp cât cei care au furat în ultimii 31 de ani, şi nu au plăţit nimic, lucrurile nu se pot îndrepta pe un drum bun.  Cei care au furat şi devalizat bogăţiile României, se regăsesc în actualele partide parlamentare, niciunul nu face excepţie. De aceea, pentru că de unii singuri nu îşi vor confisca averile dobândite prin furt, PNR este singurul partid care poate face curăţenie totală şi să recupereze banii şi bunurile furate de la stat.

În timp ce unele partide fac din "hoţie" solgan de campanie, deşi preşedintelele lor este suspectat de astfel de fapte, iar alt partid spune că face dreptate după ce timp de mai bine de 30 de ani a prăduit ţara, PNR, singurul partid creat de la zero de către tineri neafiliaţi politic, singurul partid care nu face alianţe cu nimeni şi nu primeşte în rândurile sale, traseişti politici, promite românilor că va lupta prin toate mijloacele legale pentru a confisca averile dobândite ilicit.

Banii vor fi viraţi în visteria statului şi se vor putea astfel construi, drumuri, spitale, şcoli, parcuri şi vom putea moderniza insistuţiile publice.

Încă din anul 2014, există o directivă europeană care obliga România să îşi modifice legislaţia internă pentru confiscarea bunurilor obținute din infracțiuni. Însă nici până azi, această directivă nu este aplicată din motive lesne de înţeles.

PNR susţine recuperarea bunurilor dobândite ilegal, la fel şi a sumelor de bani care nu poti fi justificate cu documente legale. PNR nu susţine puşcăria, este inutil să-i bagi la puşcărie dar să rămână cu banii şi bunurile. Pentru că în acest fel nu faci decât să încurajezi hoţia, întrucât sunt mulţi dispuşi ca pentru un milion de euro sau chiar mai mult, să tea câţiva ani după gratii dar să rămână cu banii.

Dacă ANI ar fi cu adevărat funcţională, miliarde de lei s-ar aduna la bugetul de stat de la funcţionarii publici, politicieni, magistraţi, care nu îşi pot justifica sub nicio formă averile colosale. O mică parte din populaţia ţării trăieşte în lux şi opulenţă pe spinarea a 20 de milioane de români care trudesc pentru o bucată de pâine şi le plătesc prin taxe şi impozite, atât salariile şi pensiile colosale, şi tot nu le ajunge şi fură prin toate mijloacele. 

Casele, bunurile, maşinile, terenurile, multor demnitari şi funcţionari publici, nu pot fi justificate din salariul de la stat. Însă Agenţia Naţională de Integritate şi alte instituţii cu atribuţii în combaterea corupţiei şi a spălării banilor, se fac că nu văd jaful naţional. Toate aceste lucruri se vor schimba atunci când PNR va accede în Parlament. Dacă şi tu vrei ca cei care au furat să rămână fără avere, ajută cu un vot pe 6 decembrie. UN VOT PENTRU A SCHIMBA TOT.