Noua conducere a PNR, aleasă prin vot, în cadrul Adunării Generale din 24 ianuarie 2021

Adunarea Generală a Partidului Noua Românie, desfăşurată de Ziua Micii Uniri, la Sediul PNR din Bucureşti, în sistem de videoconferinţă, a ales prin intermediul votului electronic, noua conducere a Partidului Noua Românie pentru următorii patru ani.

Adunarea Generală a PNR din 24 ianaurie 2021 a adoptat noul Statut şi Program Politic şi-a ales prin vot secret noua Comisie Naţională de Etică şi Arbitraj şi cei patru vicepreşedinţi naţionali.

Sorina Hanea a fost aleasă în funcţia de Preşedinte al Comisiei Naţionale de Etică şi Arbitraj a PNR, pentru un mandat de patru ani. În timp ce Teofil Preda, Daniel Marian Preda, Răzvan Marin Popa şi Constantin Mihai Janţă au fost aleşi membrii ai Comisiei Naţinale de Etică şi Arbitraj a PNR pentru un mandat de patru ani.

Cătălin Gabriel Dumitrescu a fost reales în funcţia de Vicepreşedinte al Partidului Noua Românie pentru un mandat complet de patru ani. 

Valentin Dumitraşcu a fost ales în premieră în funcţia de Vicepreşedinte al Partidului Noua Românie pentru un mandat complet de patru ani. 

Andrei Alexandru Obleagă a fost ales prin vot secret, Vicepreşedinte al Partidului Noua Românie pentru un mandat complet de patru ani. 

Andrei Cosmin Moldoveanu a fost ales în funcţia de Vicepreşedinte al Partidului Noua Românie pentru un mandat complet de patru ani. 

Fiecare dintre cei patru vicepreşedinţi naţionali au primit duminică, în coordonare directă, câte zece judeţe.

Obiectivul principal asumat de noua conducere a PNR este acela de a înfiinţa până la finalul anului 2021, minim trei organizaţii locale în fiecare judeţ.

Biroul Executiv Naţional al PNR are de azi următoarea componenţă:

Sebastian Popescu - Preşedinte PNR

Cătălin Gabriel Dumitrescu - Vicepreşedinte PNR

Valentin Dumitraşcu - Vicepreşedinte PNR

Andrei Alexandru Obleagă - Vicepreşedinte PNR

Andrei Cosmin Moldoveanu - Vicepreşedinte PNR

Adriana Ileana Popa - Secretar General PNR

Silvia Dobrin - Trezorier Naţional PNR