Căutăm români serioşi şi curajoşi, dornici de implicare politică în Noua Românie

PNR caută în toată ţara cât şi în Diaspora, români care vor să facă politică. Noua Românie doreşte să îşi mărească echipa pentru a deveni mai puternici şi pentru a ne pregăti încă de pe acum, pentru alegerile din anul 2024.

Deşi mai sunt trei ani până la alegeri, PNR a pornit o campanie naţională prin intermediul căreia doreşte să selecteze şi pregătească, noii lideri ai României.

Dacă îţi pasă de ţara ta, nu ai mai fost în alt partid, eşti onest şi vrei să faci politică, hai alături de PNR şi împreună să pregătim echipa care să câştige alegerile din 2024.

Dacă eşti nemulţumit de actuala clasă politică, soluţia salvatoare e implicarea. TU poţi să fii noul LIDER al României, trebuie doar să vrei.

Timp de 1000 de zile, începând de azi, 1 februarie 2021 şi până în 10 octombrie 2023, PNR va derula campania naţională "Vreau să fiu noul lider al României".

Pe parcusul celor 1000 de zile de campanie, tinerii care se vor înscrie în proiect, vor fi pregătiţi prin training-uri pentru a învăţa ce înseamnă politica, care e scopul PNR, vor urma trainin-uri de oratorie, lidership, legislaţie electorală şi administraţie publică. 

Scopul final este acela de a-i pregăti pentru a fi candidaţi la alegerile parlamentare, europarlamentare şi locale din anul 2024.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.