Iohannis îşi bate joc de români şi aruncă ţara în haos

Preşedintele PNR, Sebastian Popescu îl acuză pe Klaus Iohannis că îşi bate joc de români şi că aruncă ţara în haos doar pentru a-l menţine cât mai mult pe Florin Cîţu la Palatul Victoria.

Klaus Iohannis a anunţat marţi, la ora 18,00, în cadrul unei declaraţii de presă susţinută la Palatul Cotroceni, că va convoca consultări cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou prim ministru care să fomenze noul Guvern al României, abia săptămâna viitoare.

"Kalus Iohannis dovedeşe încă odată cât de mult îi pasă de acest popor care l-a făcut de două ori Preşedintele României. După ce a spus că România este un stat eşuat şi că se află în criză sanitară şi politică şi că ţara trebuie guvernată ne-a transmis nouă tuturor, că el are treburi mai improtante şi că va chema partidele la consultări abia săptămâna viitoare. Păi cum domnule Preşeidnte, dacă e criză tu în loc să faci consultări chiar azi, tu prelungeşti situaţia din Românai cu cel puţin o săptămână? Efectiv îşi bate joc de o ţară întreagă doar pentru a-şi pune în aplicare propriile interese politice şi să îl menţină cât mai mult la Palatul Victoria pe Cîţu. Iohannis se joacă cu focul şi cred că răbdarea românilor se apropie de final. Este principalul vinovat de situaţia actuală din România", a declarat Preşedintele PNR.

Noua Românie consideră că soluţia de ieşire din aczuala cirză politică o reprezintă alegerile anticipate cu alte partide care să acceadă în Parlamentul României.