Iohannis, un preşedinte habarnist care a desemnat la mişto un prim ministru, trebuie demis

Preşedintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu îl acuză pe Klaus Iohannis de actuala criză politică din România care adiânceşte criza economică şi sanitară. Desemnearea la mişto a lui Dacian Cioloş în funcţia de prim ministru nu a făcut decât să înrăutăţească şi mai mult criza sanitară din România. 

"România a pierdut zece zile doar pentru că aşa a avut chef Iohannis. Un Preşedinte cinic şi iresponsabil căruia nu îi pasă de românii care l-au votat. Pentru Iohannis sunt importante jocurile politice prin care să-l menţină cât mai mult pe maimuţoiul incompetent, Cîţu, la Palatul Victoria. Nici în ceasul al 12-lea, Iohannis nu îşi înţelege rolul constituţional de Preşedinte al României. Pentru a nu ştiu câta oară, Iohannis ne arată cu câtă lejeritate îşi bate joc de Constituţie, Legi şi popor. Ţelul lui este mai presus de toate şi de toţi. Pot muri mii de români zilnic iar el rămâne de neclintit. Toţi sunt vinovaţi, mai puţin el. Iohannis este totalmente rupt de realitatea din România şi pentru că efectiv blochează politic şi administrativ ţara, doar ca să îşi facă jocul politic, el trebuie suspendat de Parlament şi demis de popor. România cu un astfel de Preşedinte în funcţie, se duce direct în gard", a delcarat Preşedintele PNR, Sebastian Popescu.

Miercuri, Guvernul Cioloş - USR, nu a primit votul de învestitură în Parlamentul României şi drept urmare s-au pierdut zece zile timp în care un Guvern cu puteri depline putea gestiona mult mai eficient actuala criză sanitară din ţară.