Monstruoasa coaliție și-a bătut joc de Constituție. PSD, PNL, UDMR și minoritățile au vândut suveranitatea României

Monstruoasa coaliție FORMATĂ DIN PSD, PNL, UDMR și minoritățile naționale, au cedat suveranitatea României, prin votul rușinos de luni, din Senat, când au adoptat noile legi ale justiției care obligă judecătorii să nu mai respecte Constituția României și confirmă supremația dreptului european. 

De azi, România nu mai are suveranitate. Constituția României a fost abolită de monstroasa coaliție care la ordinele Înaliților de la Bruxelles, a hotărât prin lege, că deciziile CCR și Înaltei Curți de Casație și Justiție sunt apă de ploaie în fața deciziilor Curții Europene de Justiție. 

România devine astfel prima țaări din Uniunea Europeană care renunță de bună voie, la suveranitate și se face preș în fața oficialilor de la Bruxelles.

”Decizia de luni din Senatul României este de o gravitate fără precedent. Prin lege, monstruoasa coaliție își bate joc de Constituție și cere judecătorilor să nu mai respecte deciziile Curții Constituționale a României. Așa ceva nu credeam că este posibil în România. Însă, iată că acești oameni care de azi nu mai pot fi numiți români, ne-au vândut suveranitatea. Potrivit Constituției pe care tocmai au anulat-o, în România există trei puteri: legislativă - reprezentantă de Parlament, executivă - reprezentată de Guvern și judecătorească. Acum, vom lua ”lumină” doar de la UE și în materie de justiție. Solicit în mod public, Președintelui României, Klaus Iohannis să retrimitră în Parlament, spre analiză și modificare, pachetul legilor justiției. Dacă vrea să își termine mandatul de Președinte, să oprească de îndată aceste legi anti românești și profund neconstituționale”, a declarat Președintele PNR, Sebastian Popescu.

Românii trebuie să facă uz de dreptul constituțional de a protesta și să ceară public, Președintelui României, să nu promulge legile justiției.