PNR are nevoie de TINE! Ajută-ne să adunăm cele 200.000 de semnături necesare candidaturii la europarlamentare, ca să ai cu cine vota

Partidul Noua Românie are nevoie de românii curajoși și inimoși care vor cu adevărat o schimbare în țară. Avem nevoie de voi pentru a putea strânge cele 200.000 de semnături pentru a putea depune candidatura la europarlamentare. Semnează pentru a avea pe cine vota pe 9 iunie 2024.

”Construim împreună Viitorul: Semnează pentru Partidul Noua Românie la Europarlamentare!". Dragi români, puteți semna de oriunde vă veți afla. Am creat un formular online unde putem trimite datele voastre, iar noi le transcriem pe formularul oficial de europarlamentare care va fi depus la Biroul Electoral Central. 

Trebuie să adunăm 200.000 de semnături până la 30 martie 2024. Adică trebuie să adunăm zilnic minim 1500 de semnături. Fără ajutorul vostru nu putem reuși.

Accesează acest link și SEMNEAZĂ PENTRU PNR. SEMNEAZĂ PENTRU O NOUĂ ROMÂNIE.

Este timpul să punem bazele unei Românii mai puternice, unite și prospere în inima Europei. Astăzi, vă invităm să faceți parte din schimbarea pe care o așteptăm cu toții, să semnați pentru Partidul Noua Românie (PNR) și să contribuiți la construirea unei țări mai bune pentru noi toți.

PNR are nevoie de sprijinul vostru pentru a aduna cele 200.000 de semnături necesare pentru a candida la alegerile europarlamentare. Este un demers important, iar implicarea fiecărui cetățean este esențială pentru a ne asigura că vocea noastră este auzită și reprezentată la nivel european.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să susținem PNR și să semnăm pentru candidatura sa la Europarlamentare:

  1. Transparență și Integritate: PNR promovează o politică bazată pe transparență și integritate. Partidul s-a angajat să ofere cetățenilor acces la informații despre deciziile și acțiunile lor, construind astfel încrederea reciprocă între alegători și reprezentanții lor.

  2. Susținerea Educației și Inovării: PNR crede în investirea în viitorul nostru prin educație și inovare. Partidul se angajează să promoveze programe educaționale de calitate și să sprijine cercetarea și inovația pentru a aduce beneficii durabile societății noastre.

  3. Dezvoltare Economică Durabilă: PNR are o viziune clară asupra unei Românii cu o creștere economică durabilă. Prin politici echilibrate și sustenabile, PNR își propune să creeze oportunități pentru afaceri, locuri de muncă și prosperitate pentru toți cetățenii.

  4. Angajament European: PNR consideră că viitorul României este strâns legat de parcursul european. Prin urmare, partidul se angajează să reprezinte interesele noastre la nivelul Uniunii Europene, luptând pentru o mai bună integrare europeană și cooperare în beneficiul tuturor.

  5. Inclusivitate și Drepturile Omului: Partidul Noua Românie promovează o societate bazată pe principii de egalitate și drepturi fundamentale. PNR își propune să combată orice formă de discriminare și să asigure respectarea drepturilor omului pentru toți cetățenii.

Vă îndemnăm să fim uniți și să susținem această inițiativă importantă pentru a ne asigura că România este bine reprezentată în Parlamentul European. Semnați pentru Partidul Noua Românie și contribuiți la modelarea viitorului nostru comun în Europa.

Fără susținerea voastră, nu putem face acest pas crucial către schimbare și progres. Semnați acum și fiți parte din mișcarea care va aduce o Nouă Românie în Europa!

Alăturați-vă nouă și împreună vom face istorie!