PNR îți cere 5 lei drept cotizație în mod practic, nu simbolic

Cinci lei pentru reconstrucția României. În timp ce partidele care ți-au tăiat salariile, ți-au mărit TVA-ul, te-au furat, jignit și umilit, îți cer o cotizație în bătaie de joc de unu sau doi lei, Partidul Noua Românie a stabilit o cotizație lunară de 5 lei. Cotizația reprezintă soluția de autofinanțare a partidului și astfel să nu fim nevoiți să ”apelăm” la ”sponsori” și persoane cu bani care să susțină acest proiect politic.

Vrem să fim 100% independenți, inclusiv financiar. De aceea, Biroul Național de Conducere al Partidului Noua Românie a decis în 25 august 2015, ca fiecare membru care se înscrie în partid, să plătească lunar, o cotizație de doar cinci lei.

Cotizația este obligatorie prin lege, iar banii colectați sunt utilizați pentru plata chiriei sediilor organizațiilor locale, a filialelor județene și a sediului central din București.

Membrii Partidului Noua Românie finanțează partidul printr-o cotizație modică de doar 5 lei lunar.

”PNR îți cere 5 lei drept cotizație lunară în mod practic, nu simbolic. Cu acești bani ne autofinanțăm și ne organizăm intern ca partid. Preferam să îți cerem 5 lei decât să îți tăiem salariul și pensia, să creștem TVA-ul și impozitele din care să plătim mai apoi pomenile electorale așa cum procedează defapt actualele partide care conduc România”, a declarat Sebastian Popescu, președintele PNR.

Toți membrii PNR pot face plata cotizației doar prin bancă, în următoarele conturi deschise la Banca Transilvania:

CONT LEI: RO47BTRLRONCRT0V29082001

CONT EURO: RO32BTRLEURCRT0V29082001

Membrii PNR care se află în străinătate și au nevoie de codul Swift al băncii: BTRLRO22.

În momentul în care doriți să faceți plata cotizației, la motivul plății veți scrie obligatoriu: Nume, prenume, COTIZAȚIE.

La final de an, Partidul Noua Românie va publica pe site-ul oficial cuantumul cotizațiilor încasate de le membrii săi, cât și donațiile. De asemenea, PNR va da publicității și lista cu cheltuielile efectuate din banii încasați din cotizații și donații.