Românii uită repede și iartă prea ușor hoțiile politicienilor

Istoria ultimilor 26 de ani în materie de alegeri în România, a demonstrat un lucru trist și dureros: Românii uită repete și iartă prea ușor hoțiile politicienilor. 2016 este anul electoral care poate aduce o schimbare reală și radicală atât a clasei politice cât și a României. Decizia stă în mâinile fiecărui român cu drept de vot. Fiecare dintre noi decidem dacă ne implicăm în schimbare și cui vom da votul.

Noi, românii, noi ne decidem din patru în patru ani, soarta, atât la locale, parlamentare și din cinci în cinci ani, europarlamentarii și președintele. Ne alegem primarul, consilierii, senatorii, deputații, europarlamentarii și președintele în baza principiului ”răul cel mai mic” și că dacă vin alții noi ”sunt flămânzi și vin să fure”, iar cei vechi au furat destul și că nu o să mai fure.

Adică românii sunt perfect conștienți că cei care și acum ne conduc fură de rup în România, dar îi cauționează și îi iartă în continuare pe motiv că nu o să mai fure că au prăduit destul țara.

Cu alte cuvinte noi românii suntem atât de creduli încât iertăm tot ce fac politicienii, uităm în scurt timp și ne mințim singuri spunându-ne că de data asta au promis că nu ne mai fură.

Dacă și în 2016 românii vor aplica același principiu de viață la alegeri, o spun clar și îmi asum acest lucru: Ne merităm soarta cu vârf și îndesat!!!

Dacă iar ne vindem votul pentru doi lei și apoi patru ani de zile ne plângem că nu avem ce mânca, nu avem drumuri, școli, spitale, loc de muncă și că doar plătim taxe și impozite, înseamnă că nu am învățat nimic în 26 de ani.

De patru luni și 17 zile în România crește încet dar sigur, un proiect frumos, curat și ambițios: Partidul Noua Românie. Am pornit patru la drum și acum am ajuns la aproximativ 1100 de membri, după ce am primit și procesat peste 3000 de cereri de înscriere.

E semnul că suntem pe drumul cel bun, că acest proiect este alternativa la actuala clasă politică și că prin intermediul lui, românii de bună credință care își doresc o schimbare reală în țară, pot să se implice și împreună să construim o Nouă Românie.

E ușor să critici ceea ce fac alții, e ușor să nu te implici și să stai pe margine. E însă dificil și uneori chiar foarte greu să construiești ceva, să construiești o alternativă. Să vii cu ceva pentru a schimba ceea ce nu îți place.

La alegerile parlamentare din noiembrie 2016, românii vor avea alternativa: să voteze pentru o Nouă Românie. Sunt curios câți români își vor dori cu adevărat o Nouă Românie și câți vor acorda votul lor acestui proiect construit de la zero.

Nu vă promitem marea cu sarea, nu vă promitem că va curge lapte și miere, nu vă mințim și nici nu vă păcălim. Vă promitem un singur lucru: că nu o să vă dezamăgim.

Suntem tineri, ambițioși, curați, fără să fi făcut politică înainte, nu acceptăm în PNR traseiști și oportuniști politici, nu facem alianțe cu nimeni. Nu suntem fii sau nepoții nimănui din politică, servicii, armată, afaceriști, masoni, secte, samd. Suntem oameni simpli din popor, cu profesii diferite dar cu țeluri și dureri comune: ne-am săturat să fim conduși de corupți și incompetenți.

Ne-am săturat și ne implicăm, luăm atitudine, construim un proiect în care te invităm și pe tine, române! Înscrie-te acum în Noua Românie!