Noua Românie prinde rădăcini și la Galați. S-a înființat cea de-a cincea Organizație Locală a PNR

Cea de-a cincea Organizație Locală a Partidului Noua Românie s-a înființat joi seară, 21 ianuarie 2016, la Galați. Este cea de-a doua organizație locală înființată în luna ianuarie 2016, la distanță de doar 13 de la structura locală creată în Sectorul 3 din București.

Noua Românie mai face încă un pas important în construcția structurilor locale. De azi, municipiul Galați are Organizație Locală PNR. Joi seară s-a atins pragul minim de 30 de membri prevăzut de Articolul 15 din Statutul PNR, drept urmare Biroul Național de Conducere al PNR a dispus înființarea Organizației PNR Galați.

Ne ținem de cuvânt. Am promis în urmă cu aproximativ două săptămâni că vom înființa în această lună, Organizație Locală și la Galați și iată dovada. Avem PNR Galați. Sunt bucuros că în doar 14 zile am reușit să înființăm două Organizații Locale, una în Sectorul 3 și alta la Galați. Un început de an mai bun de atât nici că se putea. Am sărit de 1100 de membri, peste 11,250 de like-uri și avem deja 5 Organizații Locale în doar 4 luni și jumătate de la lansarea PNR. Și toate astea cu extrem de puțin bani, fără promovare pe tv, căci suntem prea ”mici” și ”neimportanți” pentru presa din România, și fără a avea în acest proiect, ”vedete” sau ”personalități publice”. Este dovada vie că românii vor un proiect serios ca alternativă la actuala clasă politică. E clar că românii vor altceva și că s-au săturat de aceeași oameni care se perindă prin toate partidele doar ca să își mențină funcțiile și privilegiile. Abia aștept să merg la Galați pentru ca membrii să-și aleagă prin vot conducerea Organizației”, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

În maxim 30 de zile de la înfiinţare, toţi membrii care alcătuiesc Organizaţia PNR Galați vor fi convocaţi la Adunarea Orășenească pentru a-şi alege prin vot secret, conducerea ce va forma Biroul Executiv Local.

Toţi membrii din Organizaţia PNR Galați au drept de vot şi drept de candidatură pentru funcţiile ce formează Biroul Executiv Local.

Organizaţia PNR Galați este cea de-a cincea structură locală înfiinţată de Noua Românie la patru luni și 21 de zile de la lansare.

Prima Organizaţie Locală a PNR a fost înfiinţată pe 5 octombrie 2015 la Ploiești, cea de-a doua la Constanța pe 8 noiembrie 2015, cea de-a treia pe 3 decembrie la Timişoara, iar cea de-a patra pe 8 ianuarie 2016 în Sectorul 3.

Până la finele lunii ianuarie 2016, sunt șanse mari să se mai înființeze Organizații Locale și la Iași, Craiova, Cluj Napoca și Sectorul 6.

Noua Românie, proiectul prin care românii care vor o adevărată schimbare, trec de la vorbe la fapte.