Române, tu știi ce au făcut politicienii cu votul tău în ultimii 26 de ani?!

De 26 de ani tot pe ei îi votezi, tot pe ei îi creditezi cu încredere, sperând de fiecare dată că nu vor mai fura și că vor face ceva și pentru tine, române. Din păcate, cu tristețe îți spun, române, că și eu la fel ca și tine, m-am înșelat amarnic de fiecare dată.

Sătul de a fi prostit, umilit și tras pe sfoară, am decis că e vremea ca ceva să se schimbe în această țară. Pentru că îmi doresc la fel ca și tine, o Nouă Românie, împreună cu un grup de tineri, am pus bazele unui proiect prin care trecem de la vorbe goale la fapte reale.

Dacă vrei să schimbi ceva în România, trebuie să oferi o alternativă. Trebuie să te implici, să lucrezi în echipă, să ai spirit de inițiativă și să fii de bună credință.

Alternativa la actuala clasă politică se numește: Noua Românie. Și tu române poți să faci parte din acest proiect curat, serios și ambițios.

Primul pas e să te înscrii pe site-ul oficial, două minute îți ia să completezi acel formular. În cel mai scurt timp posibil vei fi contactat chiar de Președintele PNR, și dacă confirmi înscrierea, în 15 minute devii membru PNR cu acte în regulă și imediat te poți apuca de treabă.

Ideile, planurile, speranțele și dorințele tale prind contur în cadrul acestui proiect: Noua Românie. Trebuie doar să vrei, să îți dorești să schimbi ceva și efectiv să te implici.

Să faci tu schimbarea pe care o dorești, după care tânjești, să nu mai aștepți ca altul să facă ceva în locul tău. Române, i-a atitudine, implică-te, decide tu pentru tine.

Nu îmi spune că nu ai timp. Dacă vrei o să găsești și timpul necesar ca să te implici. Nu aplica principiul împământenit în România ”Da de ce să mă implic?!”, ”Da de ce să mă complic?!”.

Tu știi române ce au făcut politicienii cu votul tău în ultimii 26 de ani?! Cred că știi ce s-a întâmplat cu votul tău, cum te-au păcălit și te-au vrăjit că or să facă și or să dreagă. Iar în realitate nu au făcut nimic pentru noi frate. Vrei să îi votezi în continuare tot pe ei? Vrei să fii condus tot de cei care îți spun cu nonșalanță că pentru tine nu sunt bani, dar pentru ei se găsesc oricând?!

Dacă nici acum nu te implici și stai nepăsător la tine în dormitor, atunci să nu te mai miri de ce ești condus încă patru ani de corupți, indolenți și incompetenți.

Să nu te mai miri de ce ești tratat ca indiferență, umilit când te duci să-ți ceri drepturile și taxat și pe aerul respirat.

Ne pregătim de locale, e primul test dat în fața românilor. Ei ne cer încrederea iar noi le cerem să ne acorde votul lor și împreună, să ne dăm mâna și să îndreptăm tot ce a fost strâmb și nedrept până acum în România. Credem, sperăm, muncim și făurim împreună o Nouă Românie, pentru că încă se mai poate.

Te întrebi ce șanse avem noi cei din Noua Românie să răzbim în astă țară. Avem șansa pe care tu române ne-o acorzi și ți-o acorzi și ție. Dacă nu te implici în acest proiect și preferi să fii indolent și veșnic ocupat, vei ajuta în acest fel ca NIMIC să nu se schimbe în România.

Nu rata și acest tren române, căci s-ar putea să fie ultimul care pleacă din gara numită Românie. Te aștept să ne cunoaștem fie la sediul central PNR din Strada Constantin Bosianu Nr. 10, fie să-mi scrii pe e-mail sebastian.popescu@partidulnouaromanie.ro sau să mă suni și să vorbim: 0721059141.

În fiecare oră un român se înscrie în Noua Românie. Fii parte a proiectului prin care se trece de la vorbe goale la fapte reale.