Noua Românie ajunge și în Oltenia. S-a înființat Organizația PNR Craiova

Noua Românie cucerește și Oltenia. La doar șase zile de la înființarea Organizației Locale la Galați, azi, 27 ianuarie 2016, s-a înființat și PNR Craiova. Este cea de-a șasea Organizație Locală a Partidului Noua Românie și prima din Oltenia.

Noua Românie este peste tot. După Ploiești, Constanța, Timișoara, București și Galați, Noua Românie prinde rădăcini și în inima Olteniei, la Craiova.

Azi, 27 ianuarie 2016, s-a atins pragul minim de 30 de membri prevăzut de Articolul 15 din Statutul PNR, necesar înființării Organizației Locale și la Craiova.

“După Muntenia, Dobrogea, Capitală și Banat, mergem acum și în Oltenia. Craiova are de azi Organizație Locală grație implicării mai multor membri PNR în realizarea structurii locale. PNR Craiova este rezultatul unei munci de echipă. Oltenii și-au dat mână cu mână și împreună au pus bazele primei structuri locale. Este un prim pas, s-a spart gheața și în Oltenia și sperăm ca în curând să inaugurăm Organizații și la Slatina, Râmnicu Vâlcea, Bălcești și Târgu Jiu. Cea de-a șasea Organizație Locală a PNR este dovada vie că în acest proiect lucrurile se dezvoltă într-un ritm destul de alert dar cu resurse minime. Noi cei din Noua Românie demonstrăm tuturor românilor că dacă vrei: POȚI. Sunt nerăbdător să ajung la Craiova, să discut cu membrii din Organizație și împreună să ne apucăm de treabă pentru ca atât orașul cât și Oltenia ca regiune, să se dezvolte cât mai frumos iar oltenii să fie mândrii că sunt români”, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele Partidului Noua Românie.

Adunarea Orășenească a PNR Craiova va fi organizată în maxim 30 de zile de la înființarea structurii locale, iar la adunare participă toți membrii care formează Organizația PNR Craiova.

Toţi membrii din Organizaţia PNR Craiova au drept de vot şi drept de candidatură pentru funcţiile ce formează Biroul Executiv Local.

PNR Craiova este cea de-a treia organizație locală care se înființează în această lună. În total, în prezent, Noua Românie are șase Organizații Locale.

Prima Organizaţie Locală a PNR a fost înfiinţată pe 5 octombrie 2015 la Ploiești, cea de-a doua la Constanța pe 8 noiembrie 2015, cea de-a treia pe 3 decembrie la Timişoara, cea de-a patra pe 8 ianuarie 2016 în Sectorul 3, iar cea de-a cincea pe 21 ianuarie 2016.

Până la 31 ianuarie 2016, sunt mari șanse să fie înființată și Organizația PNR Iași.

Noua Românie va participa la alegerile locale din 5 iunie 2016, cât și la alegerile parlamentare din luna decembrie 2016.