Noua Românie s-a înființat și la Iași. Capitala Moldovei are de azi Organizație Locală PNR

Azi s-a înființat Organizația Locală a Partidului Noua Românie de la Iași. Fosta Capitală a României este de azi parte din proiectul Noua Românie.

Noua Românie este peste tot în țară. La doar două zile distanță de la înființarea Organizației Locale la Craiova, moldovenii s-au mobilizat exemplar, și-au dat mâna și au înființat structura locală a PNR și la Iași.

Organizația de la Iași s-a înființat întrucât azi, s-a atins pragul minim de 30 de membri prevăzut de Articolul 15 din Statutul PNR. Președintele Partidului Noua Românie este nerăbdător să ajungă în Capitala Moldovei pentru a-i cunoaște pe membrii Organizației Locale din Iași.

“Veștile bune vin una după alta. Nici nu am avut timp să mă bucur de înființarea Organizației la Craiova, căci azi am primit vestea că avem echipă și la Iași. Sunt extrem de bucuros și nerăbdător să ajung la Iași să cunosc membrii din cadrul organizației locale și împreună să începem construcția unei Noi Românii și în inima Moldovei, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele Partidului Noua Românie.

Adunarea Orășenească a PNR Iași va fi organizată pe data de 13 februarie 2016, iar la adunare participă toți membrii care formează Organizația PNR Iași.

Toţi membrii din Organizaţia PNR Iași au drept de vot şi drept de candidatură pentru funcţiile ce formează Biroul Executiv Local.

PNR Iași este cea de-a patra organizație locală care se înființează în această lună. În total, în prezent, Noua Românie are șapte Organizații Locale.

Prima Organizaţie Locală a fost înfiinţată pe 5 octombrie 2015 la Ploiești, cea de-a doua la Constanța pe 8 noiembrie 2015, cea de-a treia pe 3 decembrie la Timişoara, cea de-a patra pe 8 ianuarie 2016 în Sectorul 3, cea de-a cincea pe 21 ianuarie 2016, a șasea organizație s-a înființat pe 27 ianuarie iar cea de-a șaptea, azi, 29 ianuarie 2016.

În luna februarie urmează să fie înființate Organizațiile Locale din Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Cluj Napoca, Brașov, Deva, Arad și Bălcești.

Noua Românie va participa în acest an și la alegerile locale din iunie, cât și la alegerile parlamentare din toamnă. PNR își dorește accederea în Parlamentul României în 2016, cu un număr cât mai mare de senatori și deputați.