Organizația PNR Sector 3 și-a ales Conducerea. Ciprian Alin Ungureanu a fost ales președinte

Organizația PNR Sector 3, prima structură locală a Partidului Noua Românie din București, și-a ales duminică, în cadrul Adunării Generale de Sector, conducerea pentru următorii patru ani. Ciprian Alin Ungureanu a fost ales Președintele Organizației PNR Sector 3.

PNR Sector 3 are de azi conducere executivă pentru următorii patru ani de zile. Adunarea Generală de Sector, convocată potrivit Statutului PNR, a ales în prima ședință, componența Biroului Executiv Local.

Ciprian Alin Ungureanu, de profesie PR Manager, care peste trei zile împlinește 32 de ani, a fost ales Președintele Organizației PNR Sector 3.

Tânărul președinte va fi secondat de doamna vicepreședinte Simona Dorina Dinu.

În funcția de secretar general a fost ales prin vot, Răzvan Horațiu Samoilă.

Doamna Silvia Dobrin a fost aleasă în funcția de trezorier și se va ocupa de finanțele Organizației PNR Sector 3.

Componența Biroului Executiv Local a fost completată, potrivit Statutului, cu trei membri ai Adunării Generale.

Pentru cele trei funcții din Biroul Executiv Local au candidat patru membri: Sorin Emilian Bălan, Luminița Marina Răileanu, Bogdan Valentin Stamate și Leontin Miluță Glăvan. În urma scrutinului, au fost aleși pe cele trei locuri din Biroul Executiv Local următorii: Luminița Marina Răileanu, Bogdan Valentin Stamate și Leontin Miluță Glăvan.

Comisia Electorală care a asigurat protocolul și procedura de vot, a fost formată din patru membri: Sebastian Popescu – președinte comisie, Dan Truția – secretar comisie, Cosmin Grancea – membru comisie și Marius Oprea – membru comisie.

La Adunarea de Sector 3 a fost prezentă în calitate de membru al Organizației, și Cosmina Cerva, Președintele Comisiei Naționale de Etică și Arbitraj a Partidului Noua Românie.

Organizația PNR Sector 3 este prima structură locală formată în București, prima organizație locală înființată în 2016 și cea de-a patra Organizație Locală a Partidului Noua Românie.

În luna februarie vor fi înființate și celelalte cinci organizații de Sector, urmând ca în cursul lunii martie, toate să devină funcționale după ce Adunările de Sector vor alege componența Biroului Executiv Local.