Noua Românie a înființat Organizație Locală și în Sectorul 4

Noua Românie începe luna februarie în forță. PNR se ține de cuvânt și încă din a doua zi a lunii februarie, înființează Organizația Locală în Sectorul 4. Un sector de care se leagă o mare tragedie produsă pe 30 octombrie 2015, în Club Colectiv, și soldată cu peste 60 de morți. 

Noua Românie cucerește sector cu sector, Capitala. La două zile distanță de când Sectorul 3 și-a ales conducerea pentru următorii patru ani, colegii din Sectorul 4 sunt bucuroși că au de azi, structură locală. Acest lucru a fost posibil, întrucât, azi 2 februarie 2016, s-a atins pragul minim de 40 de membri prevăzut de Art 16 din Statutul PNR, ce permite înființarea unei Organizații de Sector.

”În ciuda tuturor greutăților logistice, financiare, a volumului extrem de mare de muncă, echipa PNR continuă să se dezvolte. Azi a venit rândul Sectorului 4 să aibă Organizație Locală. Este un prilej de bucurie pentru echipa proiectului Noua Românie întrucât munca noastră începută acum un an de zile, prinde tot mai mult contur. Noua structură înființată în Sectorul 4, denotă faptul că românii își doresc cu adevărat schimbarea și vin în Noua Românie ca împreună să reușim să ne facem o viață mai bună, pentru noi toți românii, pentru noi cei care nu mai vrem să suportăm acest regim inuman, clientelar, abuziv care ne face viața un calvar. Și bucureștenii din Sectorul 4 au înțeles că fără implicare nu poți face nicio schimbare”, a declarat Sebastian Popescu, Președintele Partidului Noua Românie.

Potrivit Statutului, în maxim 30 de zile de la înfiinţare, toţi membrii care alcătuiesc Organizaţia PNR Sector 4 vor fi convocaţi la Adunarea de Sector pentru a-şi alege prin vot secret, conducerea ce va forma Biroul Executiv de Sector.

Toţi membrii din Organizaţia PNR Sector 4 au drept de vot şi drept de candidatură pentru funcţiile ce formează Biroul Executiv de Sector.

Organizaţia PNR Sector 4 este cea de-a opta structură locală înfiinţată de Noua Românie în patru luni de existenţă. Prima Organizaţie a fost înfiinţată pe 5 octombrie 2015 la Ploiești, cea de-a doua la Constanța pe data de 8 noiembrie 2015, cea de-a treia pe 3 decembrie la Timişoara, a patra pe 8 ianuarie în Sectorul 3, a cincea la Galați pe 21 ianuarie 2016, a șasea la Craiova, pe 27 ianuarie, iar cea de-a șaptea la Iași, pe 29 ianuarie 2016.

Noua Românie, primul partid politic din România, fondat din tineri neafiliați politic, și care nu acceptă traseiști în rândurile sale, va inaugura în luna februarie, Organizații Locale și la Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 5, Sectorul 6, Deva, Bălcești, Arad, Oradea, Brașov și Cluj Napoca.