Sorin Preda Nica a fost ales Președinte al Organizației PNR Craiova

Adunarea Orășenească a Organizației PNR Craiova și-a ales sâmbătă, 6 februarie, conducerea pentru următorii patru ani de zile. Sorin Preda Nica a fost ales Președinte al PNR Craiova.

Organizația Locală a Partidului Noua Românie de la Craiova este de azi funcțională. Adunarea Orășenească a votat sâmbătă, componența Biroului Executiv Local.

Sabin Mihai Simionescu, Cosmin Gabriel Morărescu și Sorin Preda Nica și-au depus candidatura pentru funcția de Președinte al Organizației.

În urma scrutinului de vot secret cu buletine de vot, membrii prezenți la Adunarea Orășenească l-au votat în funcția de Președinte pe Sorin Preda Nica.

Funcția de vicepreședinte a fost câștigată prin vot, de către Daniel Constantin Popa.

Irina Panțu a fost aleasă în funcția de secretar general iar Alin Viorel Nistor a fost ales trezorierul PNR Craiova.

Gabriela Nicoleta Neacșa, Cosmin Gabriel Morărescu și Elena Iuliana Popa, au fost votați în funcțiile de Membri ai Adunării Orășenești în Biroul Executiv Local.

Organizația PNR Craiova a fost înființată pe 27 ianuarie 2016 și este cea de-a cincea structură locală a Partidului Noua Românie.

Pe 13 ianuarie vine rândul Organizației din Galați să-și aleagă conducerea executivă, iar pe 14 februarie membrii de la Iași sunt convocat să își voteze Biroul Executiv Local.

Comisia Electorală a fost formată din Sebastian Popescu – Președinte comisie, Cătălin Arseniu Colțescu – secretar comisie, Sorin Emilian Bălan – membru comisie, Marius Oprea – membru comisie.