Organizaţia PNR Galaţi are de azi conducere executivă

Adunarea Orăşenească de la Galaţi a votat sâmbătă, conducerea Organizaţiei Locale PNR Galaţi pentru următorii patru ani de zile.

Trei femei şi patru bărbaţi compun Biroul Executiv Local al PNR Galaţi. Într-o zi de 13, pe o vreme ploioasă, gălăţenii şi-au ales conducerea executivă. Astfel că Organizaţia PNR Galaţi este de azi funcţională.

Costian Bărbieru a fost ales în funcţia de Preşedinte al Organizaţiei PNR Galaţi pentru următorii patru ani de zile.

Ionuţ Cristian Ţuţuianu i-a fost contracandidat, însă Adunarea Orăşenească l-a validat doar în funcţia de Membru în Biroul Executiv PNR Galaţi.

Pentru funcţia de vicepreşedinte au candidat Simona Elena Meşter, Dan Tâncabă şi Mirela Baiguş. Membrii cu drept de vot au ales-o în funcţia de vicepreşedinte pe Mirela Baiguş.

Georgiana Maria Mihai a fost aleasă în funcţia de secretar general.

În timp ce Simona Elena Meşter a fost votată în funcţia de trezorier PNR Galaţi.

Alături de Ionuţ Cristian Ţuţuianu, Adunarea Orăşenească i-a ales pe Aurel Ioan Nistor şi Alexandru Cătălin Ion ca şi membri în Biroul Executiv Local PNR Galaţi.

Daniel Bodrea a venit din Anglia pentru a putea fi prezent la Adunarea Orăşenească pentru a-şi putea cunoaşte colegii şi să-şi exercite dreptul de vot.

Comisia Electorală a fost formată din Sebastian Popescu – Președinte comisie, Dan Iulian Truţia – secretar comisie, Cosmin Grancea – membru comisie, Gabriel Lucian Răduinea – membru comisie.

Organizația PNR Galaţi a fost înființată pe 21 ianuarie 2016 și este cea de-a şasea structură locală a Partidului Noua Românie după cele de la Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Sectorul 3 şi Craiova.

Pe 14 februarie membrii de la Iași sunt convocat să își voteze Biroul Executiv Local pentru următorii patru ani. Iar pe 21 februarie, membrii din Organizaţia PNR Sector 4 sunt convocaţi să-şi aleagă conducerea locală.