Noua Românie NU ESTE DE VÂNZARE. Nu cedăm indiferent de amenințări sau presiuni!

Urmare a numeroaselor comentarii și supoziții lansate în mediul online, PNR face o precizare: Noua Românie NU ESTE DE VÂNZARE! Indiferent de presiuni, ”recomandări”, amenințări și insistențe, nu cedăm! Mergem înainte cu acest proiect împreună cu românii care vor să construiască o Nouă Românie.

În calitate de Președinte al Partidului Noua Românie, și membru fondator al acestui proiect unic în România, țin să fac câteva precizări importante cu privire la PNR.

Noua Românie s-a născut din dorința a patru tineri care s-au săturat să stea pe margine și să asiste nepăsători la ceea ce se întâmplă în România. PNR s-a înființat respectând toate legile și procedurile legale din România. Am pornit de la zero, atât cu proiectul, cât și cu partea financiară.

Am reușit ca după șase luni de zile să contabilizăm aproximativ 4000 de cereri de înscriere, fără a avea în spate un aparat de propagandă, sau susținere din partea anumitor persoane, firme, sau grupuri de interese.

Noua Românie nu este ”creația” serviciilor secrete, a românilor certați cu legea, sau a altor partide politice mari, ca și supapă electorală.

PNR nu este marioneta nimănui și nu facem ”jocurile” niciunei instituții sau companii, sau entități statale naționale sau internaționale.

Ne autofinanțăm prin cotizațiile membrilor și donațiile venite în mod voluntar de la aceștia. Lunar, fiecare membru plătește cinci lei pe lună drept cotizație potrivit prevederilor legii 14 pe 2003.

Noi cheltuim într-o lună cu funcționarea PNR, cât alte partide într-o zi. Nu banii sunt importanți pentru noi, ci oamenii care aleg să se alăture în mod voluntar acestui proiect curat și ambițios.

Nici eu în calitate de Președinte, nici vicepreședinții, sau președinții de Organizații Locale, sau alt membru din PNR, nu primește bani de la partid, pentru munca depusă, nici direct și nici indirect.

Activitatea în cadrul PNR se face în mod voluntar în limita timpului disponibil a fiecărui membru. În afară de beneficiile legale ale muncii voluntare într-un partid, potrivit legii, membrii PNR nu au alte beneficii. Cei care vin în Noua Românie vin cu dorința de schimbare, de muncă în echipă, nu pentru funcții, bani, sau privilegii. De aceea suntem diferiți de restul partidelor și îndrăznesc să spun chiar UNICI.

În șase luni de zile am primit și ”recomandări” și amenințări, și propuneri de colaborare, de alianțe, de parteneriate. Însă, Noua Românie a decis să spună clar și răspicat că singura alianță pe care o face e cea direct cu românul. Noua Românie nu va face alianțe pre sau post electorale cu alte formațiuni politice. Mergem pe cont propriu în alegeri și ne vom asuma rezultatul muncii noastre, indiferent care va fi acela.

Pentru toți cârcortașii și ”oamenii de bine”, le transmit următorul mesaj clar și răspicat: Nu sunt bogat, nu am avere, mașini, vile și palate, dar am în schimb coloană vertebrală, mândrie, onoare și demnitate iar astea nu pot fi cumpărate.

Dacă te-ai săturat să fii condus de incompetenți și corupți și vrei să ai un cuvânt de spus în această țară și ești dispus să-ți sacrifici o parte din timpul tău liber, hai alături de echipa Noua Românie. Înscrie-te și decide tu pentru tine dacă vrei să îți fie bine.