Noua Românie a cucerit Cetatea Devei. Robert Spitzel, ales Președinte al PNR Deva

PNR Deva, cea de-a zecea Organizație Locală a Partidului Noua Românie, și-a ales sâmbătă, 26 martie 2016, Biroul Executiv Local. Organizația PNR Deva va fi condusă pentru următorii patru ani de Robert Claudiu Spitzel.

Cifra zece, ce simbolizează perfecțiunea, strâns legată și de Deva prin Nadia Comăneci, dar și prin PNR Deva, întrucât este a zecea organizație a Partidului Noua Românie, înființată pe 10 martie, a guvernat Adunarea Orășenească de la Deva. Toți membrii care au confirmat că vor fi prezenți la Adunare, s-au ținut de cuvânt.

Colegii de la Deva au dat tuturor un exemplu de seriozitate și implicare, prin numărul foarte mare de membri prezenți la Adunarea Orășenească.

Iuliana Simion, medic stomatolog, însărcinată în luna a a noua, a fost prezentă la ședință deși bebeluşul dădea semne că este nerăbdător să vină pe lume. A fost o dovadă de seriozitate, implicare și dorință reală de a construi împreună o Nouă Românie.

Membrii Organizației PNR Deva și-au ales sâmbătă, prin vot secret, conducerea pentru următorii patru ani.

Sebastian Popescu – Președintele Noua Românie, a condus Adunarea Orășenească, și alături de Dan Truția – vicepreședinte și membru fondator PNR, Marius Oprea – vicepreședinte PNR și Lucian Hornea – Președinte PNR Sector 4 au format Comisia Electorală care a organizat procedura de alegere a membrilor Biroului Executiv Local al PNR Deva.

Robert Claudiu Spitzel, antreprenor, a fost ales în funcția de Președinte al Organizației PNR Deva pentru următorii patru ani.

Medicul stomatolog, Vlad Florin Baziliu a fost ales în funcția de vicepreședinte al Organizației PNR Deva.

Avocatul Anca Băgăianu a fost aleasă secretar general al Organizației Locale din Deva.

În timp ce Simona Adriana Costăchescu, economist de profesie, se va îngriji de finanțele PNR Deva din postura de trezorier.

Viorica Petronela Dancoș, Ovidiu Cristian Rus și Ștefan Vajda au fost aleși membri în Biroul Executiv Local al Organizației PNR Deva.

În acest moment, Noua Românie are deja înființate 11 organizații locale, la Ploiești, Constanța, Timișoara, Sectorul 3, Craiova, Galați, Iași, Sectorul 4, Piatra Neamț, Deva și Sectorul 1.

În luna aprilie urmează să fie înființate Organizații Locale la Cluj Napoca, Brașov, Bălcești, Sectorul 6, Sectorul 2, Reșița, Tulcea, Bacău, Arad și Oradea.