19 Mar

PNR ajută România să respire!

Organizația PNR Craiova, în parteneriat cu Agenția de Mediu a județului Dolj dă startul campaniei de împădurire a României. Evenimentul va avea loc, miercuri, 22 aprilie 2017, între orele 08 – 15, zona Tâmburești,Murta sau Sadova ( județul Dolj).

Citește mai mult
17 Feb

Lipsa vaccinurilor pentru bebeluşi, o reală ameninţare pentru sistemul de sănătate

Departamentul de Sănătate din cadrul PNR privește cu îngrijorare situația actuală existentă pe piață vaccinurilor din România și condamnă managementul deficitar în ceea ce privește această problemă.

Citește mai mult
07 Feb

Judecătoarea Dana Gîrbovan, propunerea PNR pentru funcția de Ministru al Justiției

Citește mai mult
20 Nov

David Borrelli, Copreședintele Mișcarea de 5 Stele, a transmis un mesaj video de susținere pentru Noua Românie

Europarlamentarul David Borrelli, Copreședinte al Mișcării de 5 Stele, partidul fenomen care a revoluționat scena politică din Italia și Europa, a transmis un mesaj video de susținere pentru Partidul Noua Românie.

Citește mai mult
18 Nov

Mișcarea de 5 Stele, partidul fenomen din Italia a ales să susțină Noua Românie

Mișcarea de 5 Stele, partidul fenomen care a revoluționat scena politică din Italia și Europa, a ales să susțină un singur partid din România: Partidul Noua Românie.

Citește mai mult
10 Nov

Iată candidații Noua Românie la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

Citește mai mult
07 Oct

Conferință de presă : Partidul Noua Românie contestă procedura alegerilor parlamentare -VIDEO

Partidul Noua Românie a contestat la CCR pragul electoral cât și numărul minim de semnături necesare participării la alegerile parlamentare și a solicitat Guvernului României să revoce Hotărârea de Guvern privind alegerile din 11 decembrie și stabilirea u

Citește mai mult
05 Oct

Conferință presă 7 octombrie, ora 13,00. Noua Românie contestă la CCR alegerile parlamentare

Partidul Noua Românie contestă la CCR, prin Avocatul Poporului, legea de organizare a alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016.

Citește mai mult
05 Oct

Sibiul, a 21 –a organizație a proiectului fără traseiști politici

Adunarea Orășenească din 2 octombrie, desfășurată la Hotel Ana din Sibiu, a ales prin vot, conducerea Organizației Locale PNR Sibiu. În funcția de Președinte a fost aleasă Carina Mihaela Pahomi, în vârstă de 26 de ani.

Citește mai mult
28 Sep

Conferință de presă : lansarea Organizației PNR Sibiu

Partidul Noua Românie vă invită să luaţi parte la Conferinţa de Presă pe care o vom susţine duminică, 2 octombrie 2016, începand cu orele 15,00, la Hotel Ana Airport,Strada Alba Iulia Nr 120, Sibiu.

Citește mai mult
1  2  3  4  5  6 »