Organizații locale

Ploiești

La o lună și patru zile de la lansare, Partidul Noua Românie anunță înființarea primei organizații locale. Municipiul Ploiești este primul oraș din România în care PNR înființează prima organizație locală.

Constanța

Organizația de la Malul Mării este cea de-a doua structură locală inființată de Partidul Noua Romanie la doar două luni și șapte zile de la inființare.

Timișoara

Noua Românie se construiește și la Timișoara, capitala Banatului, orașul martir care în urmă cu 26 de ani a dat startul schimbării României.

Sector 3

Organizația PNR Sector 3 s-a înfiinţat pe data de 8 ianuarie 2016. Este prima structură locală a Partidului Noua Românie din București.

Galați

Cea de-a cincea Organizație Locală a Partidului Noua Românie s-a înființat joi seară, 21 ianuarie 2016, la Galați. Este cea de-a doua organizație locală înființată în luna ianuarie 2016

Craiova

Noua Românie cucerește și Oltenia. La doar șase zile de la înființarea Organizației Locale la Galați, azi, 27 ianuarie 2016, s-a înființat și PNR Craiova.

Sector 4

Noua Românie începe luna februarie în forță. PNR se ține de cuvânt și încă din a doua zi a lunii februarie, înființează Organizația Locală în Sectorul 4.

Iaşi

De Ziua Îndrăgostiţilor, ieşenii şi-au ales conducerea Organizaţiei Locale a Partidului Noua Românie de la Iaşi. Adunarea Orăşenească de la Iaşi, şi-a ales duminică, 14 februarie, componenţa Biroului Executiv Local al PNR Iaşi

Piatra Neamț

De Ziua Internațională a Femeii, Noua Românie înființează la Piatra Neamț, cea de-a noua Organizație Locală.

Deva

Coincidență fericită ce semnifică perfecțiunea. Azi, 10 martie, Noua Românie înființează la Deva, cea de-a zecea organizație Locală.

Sector 1

PNR continuă să se dezvolte în Capitală. Azi, 24 martie 2016 s-a înfiinţat Organizaţia în Sectorul 1.

Bălcești

PNR Bălcești este cea de-a 13-a structură locală a Partidului Noua Românie.

Cluj

Noua Românie prinde contur și în Ardeal. S-a înființat Organizația PNR Cluj Napoca

Marea Britanie

Toți membrii PNR care se află în Marea Britanie vor fi reuniți în cadrul Organizației PNR Marea Britanie.

Sector 6

Organizaţia Locală în Sectorul 6 al Capitalei. Este cea de-a patra structură locală a PNR în Bucureşti.

Spania

Noua Românie continuă să se extindă în Diaspora. PNR Spania este cea de-a doua Organizație a PNR înființată în afara granițelor țării, după Marea Britanie.

Sector 2

Membrii Partidului Noua Românie din Sectorul 2 al Capitalei au din data de 16 iulie 2016, Organizație Locală Sector 2.

Brașov

Brașovul a intrat în familia Noua Românie. PNR a înființat, Organizație Locală în orașul de sub Tîmpa. Este cea de-a 18-a structură locală a Partidului Noua Românie.

Germania

Veste foarte bună pentru românii din Germania. De azi, 17 august 2016, Partidul Noua Românie are Organizație Locală și în Germania. Nicușor Busuioc a fost numit Președinte al PNR Germania pentru următorii doi ani.

Satu Mare

Organizaţia PNR Satu Mare este de azi funcţională întrucât Adunarea Orăşenească a ales prin vot componenţa Biroului Executiv. Andrei Sorin Paşca a fost ales Preşedintele PNR Satu Mare pentru următorii patru ani de zile.

Sibiu

Adunarea Orășenească din 2 octombrie, desfășurată la Hotel Ana din Sibiu, a ales prin vot, conducerea Organizației Locale PNR Sibiu.

Italia

5 octombrie 2016 a fost înființată Organizația PNR Italia. Este cea de-a 22-a Organizație a PNR și a patra din Diaspora.

Oradea

Noua Românie începe luna februarie cu o veste bună. Azi, 2 februarie 2017, Biroul Executiv Național, în baza noului Statut al PNR, a dispus înființarea Organizației Locale în municipiul Oradea.

Buzău

Vești bune pentru locuitorii municipiului Buzău. Partidul Noua Românie a înființat azi, Organizația Locală PNR Buzău. Este prima structură locală a PNR în județul Buzău și cea de-a 27-a Organizație Locală a Partidului Noua Românie.

Bacău

Organizația PNR Bacău s-a înființat pe 7 iunie 2017, prin decizia Biroului Executiv Național al PNR. Este cea de-a 24-a structură locală a Partidului Noua Românie și prima Organizație înființată în județul Bacău.

Tulcea

Partidul Noua Românie are de azi, Organizație Locală și în municipiul Tulcea. Este cea de-a treia structură locală înființată de PNR în luna iunie 2017, după cea din Bacău și Sectorul 5.

Arad

Partidul Noua Românie are de azi, 9 august 2017, Organizaţie Locală în municipiul Arad. Este prima structură locală a PNR din judeţul Arad şi cea de-a 29-a Organizaţie a Partidului Noua Românie.

Tîrgu Jiu

Partidul Noua Românie continuă să îşi dezvolte structura locală în provincie. La doar şapte zile distanţă de la înfiinţarea Organizaţiei PNR Baia Mare, PNR a înfiinţat pe 6 noiembri, Organizaţia PNR Tîrgu Jiu!

Belgia

Noua Românie începe în forţă anul Centenarului, înfiinţând o nouă organizaţie locală în Diaspora. Biroul Executiv Naţional al PNR a decis pe 5 februarie, înfiinţarea Organizaţiei PNR Belgia. Este cea de-a cincea structură locală din Diaspora a PNR.

Piteşti

Organizatia Locala Pitesti a Partidului Noua Romanie a fost infiintata pe data de 17.12.2018, fiind cea de-a 36-a organizatie a PNR.

Canada

Anul 2019 a dat un nou suflu partidului PNR, odata cu infiintarea organizatiei PNR Canada. Acesta fiind prima organizatie locala din 2019 a sasea formatiune din Diaspora si a 37 organizatie locala a partidului.

Baia Mare

sambata 12 februarie 2022 Baia Mare si Satu Mare s-au alaturat celor aflati in Italia , Canada, Germania, si orase si judete din Romania pentru a-i spune un calduros La Multi Ani si a-i dori multa putere de munca domnului presedinte Sebastian Popescu