Organizații locale

Tulcea

Tulcea

Sectorul 5

Sectorul 5

Buzău

Buzău

Ploiești

La o lună și patru zile de la lansare, Partidul Noua Românie anunță înființarea primei organizații locale. Municipiul Ploiești este primul oraș din România în care PNR înființează prima organizație locală.

Constanța

Organizația de la Malul Mării este cea de-a doua structură locală inființată de Partidul Noua Romanie la doar două luni și șapte zile de la inființare.

Timișoara

Noua Românie se construiește și la Timișoara, capitala Banatului, orașul martir care în urmă cu 26 de ani a dat startul schimbării României.

Galați

Cea de-a cincea Organizație Locală a Partidului Noua Românie s-a înființat joi seară, 21 ianuarie 2016, la Galați. Este cea de-a doua organizație locală înființată în luna ianuarie 2016

Craiova

Noua Românie cucerește și Oltenia. La doar șase zile de la înființarea Organizației Locale la Galați, azi, 27 ianuarie 2016, s-a înființat și PNR Craiova.

Iași

S-a înființat Organizația Locală a Partidului Noua Românie de la Iași. Fosta Capitală a României este de azi parte din proiectul Noua Românie.

Sector 4

Noua Românie începe luna februarie în forță. PNR se ține de cuvânt și încă din a doua zi a lunii februarie, înființează Organizația Locală în Sectorul 4.

Piatra Neamț

De Ziua Internațională a Femeii, Noua Românie înființează la Piatra Neamț, cea de-a noua Organizație Locală.

Deva

Coincidență fericită ce semnifică perfecțiunea. Azi, 10 martie, Noua Românie înființează la Deva, cea de-a zecea organizație Locală.

Sector 1

PNR continuă să se dezvolte în Capitală. Azi, 24 martie 2016 s-a înfiinţat Organizaţia în Sectorul 1.

Bălcești

PNR Bălcești este cea de-a 13-a structură locală a Partidului Noua Românie.

Cluj

Noua Românie prinde contur și în Ardeal. S-a înființat Organizația PNR Cluj Napoca

Marea Britanie

Toți membrii PNR care se află în Marea Britanie vor fi reuniți în cadrul Organizației PNR Marea Britanie.

Sector 6

Organizaţia Locală în Sectorul 6 al Capitalei. Este cea de-a patra structură locală a PNR în Bucureşti.

Spania

Noua Românie continuă să se extindă în Diaspora. PNR Spania este cea de-a doua Organizație a PNR înființată în afara granițelor țării, după Marea Britanie.

Sector 2

Membrii Partidului Noua Românie din Sectorul 2 al Capitalei au din data de 16 iulie 2016, Organizație Locală Sector 2.

Brașov

Brașovul a intrat în familia Noua Românie. PNR a înființat, Organizație Locală în orașul de sub Tîmpa. Este cea de-a 18-a structură locală a Partidului Noua Românie.

Germania

Veste foarte bună pentru românii din Germania. De azi, 17 august 2016, Partidul Noua Românie are Organizație Locală și în Germania. Nicușor Busuioc a fost numit Președinte al PNR Germania pentru următorii doi ani.

Satu Mare

Organizaţia PNR Satu Mare este de azi funcţională întrucât Adunarea Orăşenească a ales prin vot componenţa Biroului Executiv. Andrei Sorin Paşca a fost ales Preşedintele PNR Satu Mare pentru următorii patru ani de zile.

Sibiu

Adunarea Orășenească din 2 octombrie, desfășurată la Hotel Ana din Sibiu, a ales prin vot, conducerea Organizației Locale PNR Sibiu. În funcția de Președinte a fost aleasă Carina Mihaela Pahomi, în vârstă de 26 de ani.

Italia

Noua Românie continuă să se extindă în Diaspora. Azi, 5 octombrie 2016 a fost înființată Organizația PNR Italia. Este cea de-a 22-a Organizație a PNR și a patra din Diaspora.

Oradea

Noua Românie începe luna februarie cu o veste bună. Azi, 2 februarie 2017, Biroul Executiv Național, în baza noului Statut al PNR, a dispus înființarea Organizației Locale în municipiul Oradea.

Bacău

Organizația PNR Bacău s-a înființat pe 7 iunie 2017, prin decizia Biroului Executiv Național al PNR. Este cea de-a 24-a strucutră locală a Partidului Noua Românie și prima Organizație înființată în județul Bacău.